2019. szeptember 23., hétfő

Buszjáratokkal kapcsolatos közlemény

"Az alábbiakban adjuk közzé azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy a polgármester, a Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács igenis foglalkozott és foglalkozik az ingázók gondjaival, hiszen amint az, az alábbiakban is látszik, kérésünkre a Metropolisz Zóna Igazgató Tanácsa már 2019 április 11-i ülésén foglalkozott az esettel, sokkal előbb, mint ahogy az EMNP hegyközcsatári szervezete aláírásgyűjtésbe kezdett volna.
A mellékelt ajánlat szerint az 1. járat és útvonal: Nagyvárad-Hegyközpályi-Hegyközújlak-Hegyközcsatár oda-vissza, szerint Hegyközcsatárba csak a délutáni két járat menne fel (lásd az ábrát) az is csak hétközben, hétfőtől péntekig a tanítási időszakban.
A 2. járat és útvonal: Nagyvárad-Hegyközpályi-Hegyközújlak-Hegyközcsatár-Siter-Sitervölgy, oda-vissza, hétfőtől péntekig 7 járat nagyváradi indulással: 3,41- 7,01 – 9,11 – 11,11 – 15,51 – 16,11 – 20,11 indulási időpontokkal (lásd az ábrát)
A 3. járat és útvonal: Nagyvárad-Hegyközpályi-Hegyközújlak-Hegyközcsatár-Siter-Sitervölgy, oda-vissza szombaton, vasárnap és ünnepnapokon, nagyváradi indulással: 5,00 – 11,11 – 16,11 – 18,11 időpontokban (lásd a mellékelt ábrát) .
A jegyek 7 lejbe kerülnének, a bérlet Hegyközcsatár esetében 190 lej, kombinált a Nagyváradival 230lej, de mindehhez az szükséges, hogy havonta minimum 92 bérletet adjanak ki (Pályi, Újlak, Hegyközcsatár, Tóttelek, Siter, Sitervölgy), míg az első járatra 50 bérlet ( Pályi, Újlak, Csatár) és az önkormányzat kifizesse a járatokkal járó költség különbözetét havonta azaz: 14.236 lejt, amelyet sem a városi, sem a megyei önkormányzatok nem tudnak felvállalni, a községnek pedig az adókból és járulékokból befolyt összeg csekélysége miatt képtelen ilyen összeggel hozzájárulni." 


Forrás : Tóth Zsigmond Béla Facebook 

Fotók 
Nem érhető el leírás a fényképhez. 
Nem érhető el leírás a fényképhez. 
 
Nem érhető el leírás a fényképhez. 

Nem érhető el leírás a fényképhez. 

Nem érhető el leírás a fényképhez. 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése