2015. november 12., csütörtök

Nem feledkezünk meg róluk! Aranylakodalmasok Pelbarthidán

Matyi Miklós, Paptamási polgármestere (Pelbarthida Paptamásihoz tartozik) köszöntötte Szoboszlai Ilonát.Forrás : Bihari Napló 


"Pelbárthidán Matyi Miklós paptamási polgármester és a pelbárthidai RMDSZ elnöke, Ghitea-Szabó Júlia-Zsuzsanna tanácsos, valamint a református lelkipásztor meglátogattak két házaspárt." - írja Ghitea- Szabó József Levente.
Az eseményen részt vettek a református gyülekezethez érkezett holland vendégek is. Bégányi József és Margit, valamint Szoboszlai Károly és Ilona éppen ötven évvel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak. A hosszú évek során – elmondásuk szerint– bőven volt részük jóban és rosszban, de legfőbb törekvésük volt mindenekelőtt vigyázni egymásra és családjukra. Így és Isten kegyelméből maradhattak meg a mai napig egymásnak. Egészségi állapotuk miatt sajnos nem tudtak részt venni a községközpontban rendezett idősek találkozóján. De a községi vezető és a helyi képviselő fontosnak tartotta, hogy személyesen látogassa meg őket és adja át a nekik szánt pénztámogatást egy-egy csokor virág kíséretében. 

Istennek hála
A lelkész is átadta az egyházközség megbecsülését szemléltető ajándékát. Példaértékű, és Istennek hála, nem egyedülálló, hogy mindkét házaspár külön lakásban, de a gondoskodásra készen álló gyermekeik szomszédságában élnek. Nem feledkezhetünk meg az otthon lévőkről, illetve az otthonukhoz kötöttekről sem. Példaértékű, kisebb-nagyobb közösségeink létét megalapozó az életük, egymáshoz, övéikhez, gyülekezetükhöz való ragaszkodásuk. Ünnepük apropóján kívánunk nekik és persze minden aranylakodalmat ünneplőnek szeretteik körében áldott, erővel és megelégedő örömmel elárasztott esztendőket!"
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése