2015. január 27., kedd

Egy gyerekkori barátom emlékére

Balog Béni és Szilágyi Elemér.Forrás : Szilágyi Elemér 

Szilágyi Elemér megható szavait olvashatjuk Balog Béniről szóló megemlékezésében.2015 januárban halt meg Balog Béni Hegyközcsatárban.Ezt írja Szilágyi Elemér : "Nagyon lesújtó és szomorú hír volt ez számomra, már azért is, mivel múlt évben, 2014. október végén jómagam is jártam a hegyközcsatári temetőben. Sajnos nem november elsején, így elkerültük egymást.Más alkalmakkor, ha találkoztunk, jó érzés fogott el bennünket, amikor esetenként el-el beszélgetve, visszatekintettünk közös emlékeinkre, áttekintve életünk alakulását."

Így búcsúzik Szilágyi Elemér a barátjától : " Isten veled kedves Béni barátom, nagyon szomorú az ilyen búcsú egy régi baráttól."
Teljes cikk : hegykozcsatar.lapunk.hu 

Balog Bénit sokan ismerték és tisztelték.Sajnos csak múlt időben lehet írni róla. A fotó 2006-ban készült.Dicséretet érdemel Szilágyi Elemér,mert megemlékezett a barátjáról, aki nem tudott részt venni a temetésen,mert messze él Hegyközcsatártól.A megemlékezés a hegykozcsatar.lapunk.hu-n jelent meg.Sok esetben ezen a honlapon értesülünk Hegyközcsatár múltjáról és jelenéről.Milyen jó hogy ismét lehet látogatni '


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése