2018. július 4., szerda

Új aszfaltszőnyeget kap Szentjobb főutcája

Szentjobb fÅ‘utcája teljesen megújulhat, mintegy 2,3 kilométer hosszan 
Szentjobb főutcája teljesen megújulhat, mintegy 2,3 kilométer hosszan

"Megkezdődött a megyei utak aszfaltozása. A Bihar Megyei Tanács idén összesen több mint ötven kilométernyi aszfaltút rendbetételére különített el forrásokat." - írja a Bihari Napló.Teljes cikk : 

Pásztor Sándor megyei tanácselnök Szentjobbon járva megtekintette az ott éppen zajló munkálatokat. Mint mondta, ennyi pénz a korábbi években egy alkalommal sem állt rendelkezésre a megyei önkormányzat kezelésébe tartozó utak karbantartására. Szentjobb esetében a község alpolgármestere, Zatykó Jácint kereste meg, és a rendelkezésre álló keretből támogatták a kezdeményezést. „Folytatnunk kell az infrastrukturális fejlesztéseket, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk a Bihar megyeieknek, segítenünk kell őket, hogy a kor elvárásainak megfelelően fejlődhessenek, ehhez pedig elengedhetetlen a minőségi infrastruktúra” – magyarázta a megyei tanács RMDSZ-es elnöke.

Zatykó Jácint szentjobbi alpolgármester azt emelte ki, hogy a megyei tanács segítségével a községközpont főutcája teljesen megújulhat, mintegy 2,3 kilométer hosszan. „Ez egy nagyon nagy segítség volt a megye részéről, és így Szentjobb falu főútja teljes hosszában új aszfaltszőnyeget kap. A munkálatokat hétfőn kezdtük meg és a hét végére be is fejezzük. Ezáltal a főutca burkolatának tartóssága úgy tíz évvel meghosszabbodik” – mondta az RMDSZ-es elöljáró."

Forrás : biharinaplo.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése