2014. szeptember 12., péntek

Nyolcan a Tulipán Kupáért

A nyolcadik Megyei Tulipán Kupa labdarúgótorna selejtezői zajlottak a múlt hétvégén öt helyszínen. A legjobb nyolc együttes bekerült a szeptember 13-i, szombati döntőbe - írja a Bihari Napló.


Múlt héten szombaton zajlott le a Bihar megyei RMDSZ által szervezett megyei labdarúgó-bajnokság, a Tulipán Kupa Metropolisz övezeti fociselejtezője, amelyre nyolc RMDSZszervezet, illetve Bihari Napló állított ki csapatot. Utóbbi együttes tagjai csak a torna reggelén verbuválódtak össze, s a veterán Garnain és Vigen, illetve fiatal játékosukon kívül senki nem nyújtott maradandót. A BN nem is jutott ki a csoportból… Az A csoportban a Szőlősi Acélbikák, a Hegyközcsatár, a Tóttelek és a Bihari Napló-Ferrogar, míg a B csoportban, Püspöki, Szentjános, Kisszántó, Síter és az Észak-rogériuszi Néró mérkőzött. Mindkét csoportból az első kettő jutott tovább az elődöntőbe, ahol a következő eredmények születtek: Acélbikák–Sentjános 1–5, Néró–Tóttelek 1–0. Bronzmeccs: Acélbikák–Tóttelek 5–1; döntő: Szentjános–Rogériusz 5–2. Az eredményhirdetés során a csapatok serlegeket, okleveleket és értékes díjakat vehettek át Botházy Nándortók, a Bihar megyei RMDSZ sportért felelős ügyvezető alelnökétől, a bajnokság főszervezőjétől. 

Az e hét szombati, immár nyolcadik alkalommal sorra kerülő megyei döntőbe jutott csapatok: Szentjános, Nagyvárad Észak-Rogériusz, Paptamási, Ottomány, Rév, Nagyszalonta, Várasfenes és Margitta.  

Teljes cikk : pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése