2014. szeptember 10., szerda

Petru Filip volt nagyváradi polgármester bosszúja a pályi tónál

  
Forrás : ebihoreanul.ro

Botrány a pályi tónál ' Petru Filip volt nagyváradi polgármester bosszúja a pályi tónál.Hogyan kezdődött ?A nagy hatalmú és dúsgazdag volt nagyváradi polgármester Petru Filip néhány évvel ezelőtt a helyi hatóság támogatásával egy hétvégi vityillót húzott fel a pályi tónál.Nem számított az sem hogy kinek a telkén és milyen pénzből,a lényeg az volt hogy Petru Filip hétvégi háza ott állt a festői pályi tó szélén szinte szomszédok nélkül.

A pályi tó másoknak is megtetszett. Jöttek befektetők,akik üzleti lehetőséget láttak a tóval kapcsolatban és átépítettek egy lerobbant régi épületet,melyben állítólag Horia is megpihent.A vendéglő neve Coliba lui Horia lett,melyet 2008-ban adtak át..A vendéglőben esküvő, keresztelő és más események lettek szervezve.Eddig nem volt semmi baj,de színre lépett az egykor PDL-s volt nagyváradi polgármester,aki már elhagyta a PDL-t és Nagyváradot,mert Bukarestbe költözött.

Mi volt  bökkenő? Petru Filip hétvégeken a pályi hétvégi házában pihent. Pontosabban fogalmazva pihent volna,ha hagyták volna.Történt ugyanis pontosan szombaton voltak a szomszéd vendéglőjében az esküvők és vasárnap a keresztelők és más rendezvények. Sajnos Petru Filip nem tudott piheni.A volt polgármester reklamált ,de hiába.Szerzett néhány szövetségest,akik végrehajtották  a jelenleg PSD-s szenátor utasításait.Nagyon elmérgesedett a helyzet a pályi tónál.Hogyan állt bosszút Petru Filip?14 ezer wattos hangfalakkal sugározza a magyar rádiók zenei adásait reggeltől estig.Nagyon hatásos lett a módszer,mert szinte őrületbe kergeti a vendéglő tulajdonosát és a vendégeit. A rendőrség nem tesz semmit,mert kinek volna bátorsága Petru Filip ellen fellépni.Nincs béke ,hanem háború.Caragiale is megirigyelhetné ezt a háborút. A teljes történetet elolvashatja a ebihoreanul.ro-n '
 
Hegyközpályi tó.Forrás : hegykozpalyi.3x.ro 

 Coliba lui Horia vendéglő
Coliba lu Horea 
Forrás : colibaluhorea.ro
Honlap : colibaluhorea.ro 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése