2016. február 14., vasárnap

A farsang csupa vidámság

 
"A bihari Gáspár András iskolában az elmúlt hétvégén hangulatos télbúcsúztató farsangi mulatsággal zárták az első iskolai félévet. Az iskola tanítói és tanári kara is jelmezbe bújt." - írja Bihari Magdolna a Bihari Naplóban.


"A bálon részt vett az iskola minden diákja, akiket a lelkes szülők tapssal biztattak a jelmezes felvonulás közepette. Bár nem voltak zsűrizve, a gyerekek büszkén viselték látványos és ötletes maskaráikat. Az iskola tanítói és tanári kara is jelmezbe bújt, Popovici Magdolna igazgatónő pedig „Tündér-anya”-ként kereste a kis Tavasztündérkéit. Az iskolánk VII.A és B osztályos tanulói Lukács Éva osztályfönök irányításával, valamint a II.A osztályos kisdiákok felelevenítették az elmúlt idők emlékeit. A jelmezfelvonulás után az iskolánk tehetséges diákjaiból álló B. Like és Happy Dance csoportok Oláh Katalin felkészítésével szórakoztatta a közönséget.
Elűzni a telet

"A VIII-os diákok szülei süteményekkel, szendviccsel, teával és persze az ilyenkor elmaradhatatlan fánkkal kedveskedtek a jelenlévőknek. Mind e közben a gyerekek kiválthatták tombolanyereményeiket, s mivel mindegyik nyerő volt, senki sem ment haza üres kézzel. Ezúton köszönet a tombolára felajánlott tárgyakért a Ferences Nővéreknek, valamint a szervezésért a két VII. osztálynak és osztályfőnökeiknek, a finom falatokéret pedig a VIII. osztálynak, szüleiknek és az osztályfőnöküknek. Reméljük a sikeres farsangi mulatsággal sikerült elűzni a telet! "
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése