2016. február 14., vasárnap

Körzeti küldöttgyűlés Borson

Körzeti RMDSZ beszámoló és tisztújító küldöttgyűlés Borson

"A borsi kultúrház adott helyet február 9-én a körzeti RMDSZ beszámoló és tisztújító küldöttgyűlésének. Tisztelegtek Lőrincz Lajos emléke előtt." - olvasható a Bihari Naplóban.

Új körzeti elnök
"A község többi településeiről is érkező tagok előtt a helyi elnökök – Dani Lajos (Nagyszántó), Hegyesi László (Kisszántó) és Rácz Gál Szabolcs (Bors) – megtartották a tevékenységi beszámolójukat, ami elfogadásra is került. Második napirendi pontként új körzeti RMDSZ-elnököt javasoltak Rácz Gál Szabolcs személyében, akit egyhangúan meg is szavazott a küldöttgyűlés. Utolsó napirendként a megyei küldötteket nevesítették, majd Bátori Gézának az önkormányzati választások előtti feladatokról való tájékoztatásával zárult a gyűlés."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

 

 


A gyűlés itt is, akárcsak Biharszentjánoson, Bátori Géza polgármester kérésére, egyperces néma csenddel kezdődött a közelmúltban elhunyt Lőrincz Lajos alpolgármester, körzeti RMDSZ-elnökről való megemlékezésként. Ezután Borsi Lóránt ügyvezető alelnök a megyei szervezet képviseletében ismertette a napirendi pontokat, és elnökölte a gyűlést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése