2014. július 2., szerda

Sport, zene, szórakozás a Hegyközpályi községi napokon

A szombat délutáni kellemes időjárás sok szórakozni vágyót csábított ki a hegyközszáldobágyi akácos réten kialakított kulturális helyre - írja Tóth Zsigmond a tudósításában.


"Immár kilencedik alkalommal rendezték meg Hegyközpályi Községi Napokat a száldobágyi akácos réten az elmúlt hétvégén szombaton és vasárnap  június 28 – 29-én.
    A szokásoknál maradva a szombati napot sportrendezvények tarkították kihasználva a jó időt a műfű pályán határon átnyúló ifi férfi labdarúgó torna volt, míg a sportcsarnokban ugyancsak határon átívelő kézilabda tornát tartottak. A rendezvények délelőtt tíz órakor kezdődtek és a délutáni órákban, fejeződtek be.
   A nemzetközi labdarúgó tornán a következő csapatok vettek részt: Magyarországról Hosszúpályi Nagyközségből érkezett a helyi junior futballcsapat, Nagyváradi Dinamó junior csapata, Partium FC. Junior csapata és természetesen a helyi Hegyközpályi junior futballcsapat. A műfű pályán zajló foci mérkőzésekkel párhuzamosan zajlottak a kézilabda mérkőzések. Hegyközpályi női junior kézilabda csapata a harmadik helyezett lett, második pedig a Nagyváradi Kézilabda Klub junior női csapata és az aranyérmeket és az első helyezésért járó kupát a Érmihályfalvi Kézilabda Klub női junior csapata vihette magával."
 
Teljes cikk fotókkal : hegykozcsatar.lapunk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése