2015. május 23., szombat

Hegyközújlaki Böszörményi család és a sajtó - Nyugalmat a Böszörményi családnak '

 
Forrás: ebihoreanul.ro 

A Bihari Hegyközt megdöbbentette Böszörményi Dominik tragikus halála.A három éves kisfiú a házi kutyájuk áldozata lett.Mindenki előtt ismert miért halt meg Dominik. Hegyközújlak összefogott,de hiába,mert az orvosok nem tudták megmenteni.Szerveinek egy részét odaajándékozták azoknak,akiknek az életét tudták így megmenteni.A hír bejárta a sajtót és a tévé csatornákat.Dominikot eltemették.A szülők maradnak a nagy fájdalmukkal,Dominikot nem lehet visszahozni az életbe.

Az Ebihoreanul újságírója meglátogatta a Böszörményi családot.Nem tudott interjút készíteni,mert az apa elzárkózott.Böszörményiné csak néhány mondat erejéig nyilatkozott.Nem érti,hogyan történhetett,mert a kutya és Dominik együtt nőttek fel.Csak néhány pillanatra ment be a házba a gázt eloltani.Akkor történt a tragédia.A rámenős újságíró hiába próbálkozott az apánál,mert Böszörményi úr nyilatkozott.Ezt meg lehet érteni.A cikkben olvasható,hogy a szülők ellen a rendőrség büntető eljárást indított. Cikket el lehet olvasni az ebihoreanul.ro-n. 

Meg lehet érteni a Böszörményi házaspárt.Segítsenek és támogassák őket ,mert ennél nagyobb fájdalom és tragédia a szülőknek talán nincs.Tovább kell élniük,mert nincs más választásuk.Még van egy gyermekük,akit fel kell nevelni.Mire kell kérni a közvéleményt és a Bihari Hegyközieket? Nyugalmat a Böszörményi családnak '


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése