2015. május 9., szombat

Segítsen a kis Dominikon ' Mondjon egy imát érte '

Hegyközújlak - Uileacu de Munte (NewYork) Facebook közösségi oldalon egy felhívást tettek közzé,melyben Böszörményi Dominik hegyközújlaki lakos balesetét írja le.A kis Böszörményi Dominikot szerdán délután játék közben életveszélyesen megsebesítette kutyájuk,kórházba került, az életét megmentették,de még mindig válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon.Civil kezdeményezésre elindult egy pénzgyűjtési akció,melyet támogathat.A teljes felhívást elolvashatja az alábbiakban :

"Szomorú baleset miatt kell összefogjon most Hegyközújlak!
A kis Böszörményi Dominikot szerdán délután játék közben életveszélyesen megsebesítette kutyájuk.
Azonnal kórházba került, ahol életét sikerült megmenteni, de még mindig válságos állapotban fekszik az intenzív osztályon (reanimare).
A lesújtó esemény megdöbbentett kicsit és nagyot. Mindenki osztozik a fájdalmában a meggyötört családdal.Civil kezdeményezésre elindult egy pénzgyűjtési akció, tudva, hogy a felépülés hosszadalmas és költséges lesz.
Szabó Marikánál (Maresznél) van lehetőség anyagi támogatást felajánlani a kis Dominik részére. Részleteket a pénzgyűjtésről: a 0771097859 -es telefonszámon és Hegyközújlakon a 199-es házszámnál vagy az ABC-ben lehet kapni.Mindenki aki átérzi a helyzetet és van lehetősége, kérjük támogassa felépülését a kis Dominiknak!"
A fenn idézett közösségi oldalon létrehoztak egy eseményt az "Egy Imát Dominikért". Az ima nem kerül pénzbe,de sokat segíthet. Mondjon egy imát a kis Dominikért. Csatlakozzon és ossza meg a felhívást másokkal is'

Rugaciune Pentru Dominik! Egy Imat Dominikert .Kattintson a facebook.com-ra '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése