2015. július 7., kedd

Búcsú a csatári id. Mészáros Imrétől

 
Id. Mészáros Imre.Fotó: Tóth Zsigmond.

Majdnem kikapcsoltam a számítógépet,amikor megjelent a gyászhír : id. Mészáros Imre hétfőn meghalt.Ezt a Bihari Hegyköz fáradhatatlan tudósítója közölte, Tóth Zsigmond. Nehezen tudom feldolgozni,mert egy nagyon jó ember,zenész,férj,apa,barát és szomszéd ment el.A fiai elkezdték a nemzetközi zenei karrierjüket,melyre nagyon büszke volt.Az unokák szinte a szeme fénye volt.Nagyon szép házasságban élt Gizellával.Nem tudok mit mondani,csak azt hogy id. Mészáros Imrén a feltámadás segíthet.Jézus feltámasztotta barátját,Lázárt,jelezve,hogy lesz feltámadás.A történet János evangéliumának a 11. fejezetében olvasható.Ezt olvashatjuk:

43 Miután ezeket mondta, hangosan kiáltott: Lázár, jöjj ki!
44 És kijött a halott, keze-lába pólyába csavarva és az arca kendővel körülkötve. Akkor így szólt hozzájuk Jézus: Vegyétek le róla, hadd menjen!
Forrás : karolibiblia.hu

 
  Id. Mészáros Imre.Fotó: Tóth Zsigmond.

“Mert a kiszabott esztendők letelnek, és én útra kelek és nem térek vissza. Lelkem meghanyatlott, napjaim elfogynak, vár rám a sír.” Jób 16:22,23
Megdöbbenve értesültünk a szomorú hírről, id. Mészáros Imre zenész, jóbarát, jószomszéd, jó ismerősnek hétfőn hirtelen megállt a szíve, visszaadta lelkét a Teremtőjének.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett férj, apa, após, nagyapa, elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban.
Tóth Zsigmond és családja.
Forrás : Tóth Zsigmond Facebook 

Nyugodj békében Imre , várjad a feltámadást ' 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése