2015. július 20., hétfő

Hegyköziek Diósgyőr és Eger várában

 
Fotó : Tóth Zsigmond

A Bihari Hegyköziek egy csoportja kiránduláson volt Diósgyőr és Eger várában. Felejthetetlen élményben volt részük.Tóth Zsigmond tudósításában ezt olvashatjuk: 
"Az elmúlt hétvégén, július 18-19-én egy élménydús kiránduláson vettek részt a felső-hegyközi települések: Hegyközszáldobágy, Hegyközpályi, Hegyközújlak, Hegyközcsatár, vagy az innen elszármazottak kirándulásokat kedvelői. Ez alkalommal is hegyközpályi nyugalmazott református lelkipásztora Katona János szervezte a felejthetetlen sok programmal és látnivalóval tűzdelt két napos kirándulást, amely ez alkalommal a Bükk hegység nevezetességeinek meglátogatása volt a cél. Első megállónk Miskolc városa volt, ahol a Szemere Bertalan Szakközépiskola Kollégiumában kaptunk szállást, majd miután elfoglaltuk helyeinket meglátogattuk Diósgyőr várát, onnan kisvasúton Lillafüred híres Függőkertjét néztük meg. A meleg fülledt időt enyhítette a Miskolctapolca-i barlangfürdő hűsítő vize. Másnap, vasárnap elsőként az egri várat látogatta meg a csoport a 38 fokos hőségben, majd a Szépasszonyok-völgyi borospincékben találáltunk menedéket és hűsítettük le felforrósodott testünket.
Köszönjük tiszteletes úr az élményekkel tele két napot!! Várjuk a következő útvonaltervet!"  Forrás : Tóth Zsigmond Facebook
Bővebb tudósítást olvashat a hegykozcsatar.lapunk.hu-n.

A fotók alapján megállapítható,hogy Tóth Zsigmond igazat írt a tudósításában.Az album szépséghibája : egyik fotón sem látható a szerző,Tóth Zsigmond.Válogatás a fotókból:


 
 
  
 
 
  
 
  
 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 Teljes album : Tóth Zsigmond Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése