2016. július 12., kedd

Van még teendő Bors községben

 

"Bors községben is lezajlott az elmúlt napokban a helyi tanács alakuló ülése. Bátori Géza a Bihar megyei község újraválasztott polgármestere, immáron sokadjára tette le a hivatali esküt." - írja Dérer Ferenc a Bihari Naplóban.

"Bihar megyében a legrégebb idők óta tisztségben lévő elöljárót arra kértük beszéljen Bors község jövőbeli fejlesztéséről. „Nagyon sok mindent megvalósítottunk községfejlesztési téren az elmúlt több mint negyedszázada, amióta elöljárói tisztséget töltök be. Ennek ellenére, van még teendő bőven, annak érdekében, hogy Bors község mind a négy településén – Bors, Biharszentjános, Kisszántó, Nagyszántó – az ott élők számára a legjobb életkörülményeket teremtsünk, hogy valóban otthon érezze mindenki magát, a község ama településén ahol él.”
Lajstromot készített
Bátori Géza polgármester lajstromot készített minden olyan a következő időszakban esedékes megvalósításokról, melyet úgy értékelnek, hogy ezekre szüksége van a községnek. „Annyira fontosak ezek a célkitűzések számunkra, hogy a várható tetteinket nap mint nap követni fogjuk. Ezek a következők: a kisszántói és nagyszántói csatornahálózat kiépítése; a kisszántói vízhálózat teljes cseréje; a víztisztító állomás építése Bors és Biharszentjános települések számára; az ipari park víztisztító állomásának a reabilitálása; a községi tulajdonban lévő erőgépek számára egy csarnok építése, ahol javítani és tárolni lehet ezeket; további utak aszfaltozása; járdák építése; wellness központ építése; egy közösségi eseményház építése (lakodalom, összejövetelek stb.); az óvoda felújítása; egy terménypiac létrehozása; lakások építése stb”- fejezte be az ismertetőt Bátori Géza. Az elöljáró arról is tájékoztatott, hogy ezen célkitűzések mellett továbbiakban is nagy figyelemmel kísérik a pályázati lehetőségeket, amit szeretnének maximálisan kihasználni. "
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése