2014. június 29., vasárnap

IX. Hegyközpályi Községi Napok

Szép meleg nyárias időjárás volt szombaton, melyen sokan látogattak ki a száldobágyi akácos réten megrendezett községi napokra  - olvasható Tóth Zsigmond  tudósításában.


Június 28-29-én immár kilencedik alkalommal rendezik meg Hegyközpályiban a Községi Napokat a száldobágyi akácos réten.
  Amint az már szokott a szombati napot sportrendezvények tarkították kihasználva a jó időt a műfű pályán, határon átnyúló ifi férfi labdarúgó torna volt, míg a sportcsarnokban ugyancsak határon átívelő kézilabda tornát tartottak. A rendezvények délelőtt tíz órakor kezdődtek és a délutáni órákban, fejeződtek be.
 
Teljes cikk fotókkal : hegykozcsatar.lapunk.hu

2 megjegyzés:

  1. Névtelen7/01/2014

    Tóth Zsigmond rossz magyarsággal, helytelen ortográfiával, fertőző dilettantizmusal megírt bihari naplós tudósításaihoz méltó alacsony színvonalú beszámoló. A magyar költő neve helyesen: Dsida. Nem Dzsida.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Névtelen ' Tóth Zsigmondot kritizálhatja,mert nem tud védekezni.Kifogásol bizonyos hibákat.Miért vádolja hogy "rossz magyarsággal, helytelen ortográfiával, fertőző dilettantizmusal " írta meg a cikkét.Helytelenül írta dilettantizmusal ,mert helyesen dilettantizmussal kellet volna írni.Lehet Önnek alacsony színvonalú Tóth Zsigmond tudósítása,de nekem nem.A statisztikából ítélve az olvasóknak sem.Tóth Zsigmond fáradhatatlanul tudósít minden eseményről,mely a Bihari hegyközben történik.Ha Önnek nem tetszik,ne olvassa '
      U.I. Ha máskor hasonlót ír,az itt nem jelenik meg '

      Törlés