2016. június 11., szombat

Segítsük a hegyközcsatári Angels menettáncos lányokat '

 
 Hegyközcsatári Angels menettáncos lányok.Forrás : Tóth Zsigmond 

Nagyszerű eredményt értek el a hegyközcsatári Angels menettáncos lányok Aradon,mert kijutottak az angliai Európa Bajnokságra.Eddig a szülők és a jóakaró segítőkész emberek adományokkal fedezték az anyagi kiadásokat.Ha nem tudják kifizetni a költségeket,nem tudnak kimenni az Európa Bajnokságra.Kéréssel fordulnak azokhoz,akik tudnak segíteni.Ezt olvashatjuk Tóth Zsigmond Facebook bejegyzésében : 

"Az aradi kvalifikációs versenyről sok éremmel hazatérő hegyközcsatári Angels és nagyváradi Mistique menettáncos lányok kijutottak az októberben megrendezendő angliai Európa Bajnokságra, de még nem tudják, hogy mennek, vagy sem? Nincs anyagi fedezet a kiutazásra, és még ráadásul augusztusban van egy nemzetközi megmérettetés Görögországban is. Nagy dilemmában vannak, a szülők már nem bírják anyagilag, és segítséget sem kaptak az utóbbi időben néhány segítőkész jóakarón kivül, de mindez kevés, hiszen egy európai bajnokság azért anyagilag mindenkit megvisel, pedig ebben a sportágban mindaz mellett, hogy a fiatalokat önbizalomra, fegyelemre, csapatmunkára, kitartásra, sok szorgalomra neveli, közösségépítő és megtartó ereje van. ITT AZ ALKALOM, VÁLLALKOZÓK, MAGÁNSZEMÉLYEK, ALAPÍTVÁNYOK, CIVIL SZERVEZETEK, PÁRTOK, FELEKEZETEK, AKI TEHETI SEGÍTSEN, HOGY EZEK A FIATALOK MÉLTÓN KÉPVISELHESSÉK AZT A KÖZÖSSÉGET, AMELYBEN ÉLNEK, TANULNAK, ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN VIGYÉK HÍRNEVÜNKET A VILÁGBA!
A nyomtatott és elektronikus sajtó nagyon sokat tud segíteni, és már bizonyított is több alkalommal a bajba jutottakon. Kedves sajtósok itt az alkalom, hogy ismét mellé álljatok lányaink megsegítéséhez egy nemes cél érdekében. Együtt összefogva el tudjuk érni, hogy ez a két Bihar megyei csapat méltón képviselje térségünket Angliában.
Aki segíteni tud és akar az akár ITT, vagy az edzőnél Varga Friderikánál, a hegyközcsatári Polgármesteri Hivatalban Vitályos Barnánál jelentkezhet és teheti meg felajánlását. KÖSZÖNJÜK!!!" 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése