2016. június 26., vasárnap

Türelmet és bizalmat Bónisz Sándor Hegyközcsatár új polgármesterének

 
Bónisz Sándor Hegyközcsatár polgármestere.Fotó : Tóth Zsigmond Facebook 

Megalakult Hegyközcsatári Helyi Tanácsa ,olvashatjuk Tóth Zsigmond tudósításában.A helyhatósági választásokon az új polgármesteri széket Bónisz Sándor szerezte meg.Nem volt kétség ,az RMDSZ szerezte meg a legtöbb tanácsosi mandátumot.Az alpolgármester Nagy István Róbert lett.

Bónisz Sándor elindult egy politikai pályán.Kevés a tapasztalata,de nem ez a lényeg,hanem az,hogy a Hegyközcsatár község lakosai megszeressék,elfogadják és bízzanak benne.Nem könnyű a helyzete,mert nagy az elvárás.Vitályos Barna utóda lett Bónisz Sándor a polgármesteri székben,mely kötelezi, hogy jó munkát végezzen.Több projekt megvalósult,több viszont nem.Nagyon sok függött az RMDSZ helyzetén,mert az utóbbi években nem volt hatalmon,mely azt jelentette,hogy kevés pénz jutott Hegyközcsatár községnek.A napokban eldől,az RMDSZ-nek jut az elnöki szék a megyében,mely azt jelentheti, hogy több pénzt kaphatnak.Ha több a pénz,akkor több projektet tud megvalósítani Hegyközcsatár új vezetősége.Vitályos Barna azt ígérte, hogy segíteni fogja az új vezetést,mely sokat jelenthet.

Egy kérdés foglalkoztat : Bónisz Sándor megtalálja a " közös hangot" a Hegyközcsatár lakosaival?Remélem igen.Nem szabad elfelejteni,hogy Hegyközcsatár községhez tartozik Sitervölgy,mely többségében román ajkú.Vitályos Barna biztosan segíteni fog,mert neki nagyon jó a kapcsolata a sitervölgyiekkel.Köztünk szólva óriási eredmény az aszfalt út Sitervölgyig,vagy a másik aszfalt út Kovácsig.Nem is beszélve,van egy kisebbség,mellyel meg kell találni a " közös nyelvet ".

Személyesen nem ismerem Bónisz Sándort.Ismerem a családot,melyről csak jót írhatok.Inkább az édesapját,nagyapját ismerem,de ez nem lényeges.A család neve kötelezi,hogy jó munkát végezzen.Türelmet és bizalmat szavazok Bónisz Sándor Hegyközcsatár új polgármesterének. Meddig ? Mondjuk 2017 nyaráig.Hegyközcsatár új vezetőségének a munkáját,eredményeit pozitív módon fogom " elbírálni". Személy szerint nagyon drukkolok Bónisz Sándornak a jó eredményekért '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése