2017. április 20., csütörtök

Árnyjátékkal megidézett feltámadás Siterben

Arnyjatekkal 
"Különleges műsort rendezett vasárnap este Siterben a helyi fiatalságot összefogó és különböző programokban foglalkoztató Mosoly Kommandó. A csapat jó néhányszor tanújelét adta annak, hogy jó szándékkal és tenni akarással nagy tervek megvalósíthatók." - írja B.B. a Reggeli Újságban.Teljes cikk :

A húsvét sem telt el anélkül a Hegyközben, hogy a siteri fiatalok ne alkottak volna valami maradandót. Bihar megyében páratlan előadással, árnyjátékkal készültek a kereszténység egyik legnagyobb ünnepének, a húsvétnak a tiszteletére.

Szabó Kinga, a Mosoly Kommandó vezetője a Reggeli Újságnak elmondta, az volt a céljuk, hogy a közönség tagjainak kellemes, meghitt perceket okozzanak a feltámadás ünnepére való ráhangolódáshoz. „A program jól sikerült, sokan elérzékenyültek. Örülünk annak, hogy a saját magunk által készített kellékek és az előadás is elnyerte a publikum tetszését, és büszke vagyok azokra a fiatalokra is, akik részt vállaltak ennek a létrehozásában” – mondta Szabó Kinga, az előadás összeállítója és rendezője.

A produkcióban a húsvét történetét elevenítették meg, virágvasárnaptól a feltámadásig. A különlegessége, hogy egy fehér lepel mögött, hátulról megvilágítva a közönség csak a szereplőknek a fehér vászonra vetült árnyékát láthatta, így rajzolódott ki a történet, melynek kibontakozását narráció segítette."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése