2017. április 21., péntek

Diószeg őrzi vezető pozícióját

Hét gólt láthattak a diószegi szurkolók 

"Gólzáporos győzelmet ért el a megyei első osztályban éllovas Diószegi SK focicsapata, így három ponttal előzi meg a rivális biharszentandrásiakat." - írja a Reggeli Újság.

Víg Zoltán edző csapata ötször volt eredményes a váradszentmártonaik ellen, a szentandrásiak szintén ötöt rúgtak Vaskohszikláson, így nem változott a rangsor első két helye.
Érdekesség, hogy a nagyszombaton megtartott forduló két gól nélküli döntetlent is hozott, Mihályfalván és Fugyivásárhelyen nem született találat a hétvégén.
Az ifjúsági bajnokságban meglepetés is volt, hiszen a bajnoki címért küzdő Fugyivásárhelyi SK hazai pályán vesztett pontot a Borsi Viitorul elleni mérkőzésen.

A megyei első osztály 21. fordulójában, az ifjúságiaknál: Váradi Egyetemi FC–Madarász 0–5, Mihályfalva–Nagyszalonta 2–9, Diószeg–Szentmárton 3–1, Mácsapuszta–Élesd 1–2, Vaskohsziklás–Biharszentandrás 0–1, Fugyivásárhely–Bors 1–1. Belényes szabadnapos volt. Az a felnőtteknél: Váradi Egyetemi FC–Madarász 3–3, Mihályfalva–Nagyszalonta 0–0, Diószeg–Szentmárton 5–2, Mácsapuszta–Élesd 1–0, Vaskohsziklás–Biharszentandrás 1–5, Fugyivásárhely–Bors 0–0. Következik (április 22–23.): Madarász–Mihályfalva, Szentmárton–Egyetemi FC, Élesd–Diószeg, Szentandrás–Mácsapuszta, Gurány–Vasosziklás (0–3), Bors–Hegyközpályi (3–0), Belényes–Fugyivásárhely. Szalonta szabadnapos. A gurányiakat pontlevonással sújtották, miután levonultak a pályáraról.
Tabella : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése