2017. április 5., szerda

Diószeg visszavette a rangsor első helyét

Dioszegi focicsapat 
"Minden eredmény a diószegi focicsapatnak kedvezett a megyei első osztály hétvégi fordulójában, így Víg Zoltán edző csapata visszavette a vezetést a tabellán."- írja a Reggeli Újság.

"A diószegiek négy góllal legyőzték a szalontaiakat, a találkozón a vendégcsapat kispadján foglalt helyet Valer Durdeu, aki a községben lakik, de jelenleg a hajdúvárosi csapat edzője. A szentandrásiak, akik egy hete a rangsort vezették, meglepetésre kikaptak Fugyivásárhelyen, így a diószegiek visszavették az első helyet. Legutóbb az első fordulót követően álltak a diószegiek a rangsor élén, de csak rövid ideig, hiszen a Cécke ellen elért 10–2-es győzelemnek nem örülhettek miután az egyik játékosuk jogosulatlan szerepeltetése miatt a zöld asztalnál elvesztették a mérkőzést.

A megyei első osztály 19. fordulójában, a felnőtteknél: Egyetemi FC–Mihályfalva 0–1, Mácsapuszta–Madarász 7–1, Vaskohsziklás–Váradszentmárton 0–3, Diószeg–Szalonta 4–0, Fugyivásárhely–Biharszentandrás 3–2, Hegyközpályi–Élesd 0–3 (játék nélkül), Belényes–Gurány 3–0 (játék nélkül). Bors szabadnapos volt. A pályiak visszaléptek, a gurányiakat pontlevonással sújtották, majd pedig kizárták a bajnokságból. A junioroknál: Egyetemi FC–Mihályfalva 5–1, Mácsapuszta–Madarász 1–6, Vaskohsziklás–Váradszentmárton 2–1, Diószeg–Szalonta 2–4, Fugyivásárhely–Biharszentandrás 4–1, Hegyközpályi–Élesd 0–3 (játék nélkül), Belényes–Gurány 3–0 (játék nélkül).
Következik (április 8–9.): Szalonta–Egyetemi FC, Madarász–Diószeg, Szentmárton–Mácsapuszta, Élesd–Vaskohsziklás, Szentandrás–Pályi (3–0), Gurány–Fugyivásárhely (0–3), Bors–Belényes. Cécke szabbadnapos.
Teljes cikk,tabella : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése