2017. április 22., szombat

Mosoly Kommandós húsvét Síterben

 
 A helybeli fiatalok, középkorúak, de mindenki, aki eljött, jól érezte magát

"A Mosoly Kommandó csapata ígéretéhez híven ismét nagyot álmodott, évadnyitó programként egy háromnapos rendezvénysorozatot szerveztünk, mely nagy sikernek örvendett. Az első napon egy árnyjáték előadást tekinthetett meg a tisztelt közönség." - írja Szabó Kinga,a Mosoly Kommandó vezetője a Bihari Naplóban.


"A mécsesekkel egy közösen elmondott húsvéti ima kíséretében vonultak a fehér vásznak mögé. A mesevilágba egy narrátor vezette be az ott levőket, aki a nézőtéren foglalt helyet. A fehér lepel mögött játszódó esemény magába foglalta a húsvét történetét, virágvasárnaptól kezdve egészen Jézus feltámadásáig. A közel egy órás előadás nagyon meghittre sikerült, ezt mi sem bizonyít jobban mint a könnyek a nézők szemében! Az elmondott és eljátszott történet végén „előbújtunk” a fehér lepel mögül eközben a nézők több perces tapsviharral jutalmaztak bennünket. Reménységeink szerint, előadásunk hagyományteremtő lesz a hegyközben!  

Rendezvénysátor
Szombat délután pedig húsvéti programunk folytatódott! A csapat fiú tagjai a vasárnapi koncertnek helyszínt adó rendezvénysátrat és színpadot állították fel, illetve a kultúrotthonban végezték az utolsó simításokat amely a Jótékonysági Bál helyszínéül szolgált. Ez idő alatt a Mosoly Kommandó lány tagjai a csapat bázisán hagyományos húsvéti tojást festettek, a kézzel díszített tojások egészen káprázatosra sikerültek a lányok és fiúk nagy örömére. A szombati nap egy hagyományos húsvéti ételeket magában foglaló közös vacsora elfogyasztásával zárult!

L.L Junior és csapata

Vasárnap, húsvét első napján már a délutáni órákban nagy sürgés-forgás volt a koncert és bál helyszínén. A jótékonysági bál kezdete előtt már kígyózó sorokban érkeztek a vendégek. A mulatság este kilenc órától vette kezdetét, ezt követően rövid idő alatt zsúfolásig megtelt a kultúrotthon ahol Dj Salyti alapozta a jó hangulatot az érkező vendégek számára. Időközben a Mosoly Kommandó bázisára megérkezett az est fényét emelő magyarországi sztárvendég, aki nem volt más mint Lesi László Csaba és csapata. A kommandó tagjai nagy örömmel fogadták L.L Juniort és csapatát, ezt követően pedig a koncert kezdetéig nagyon jó hangulat uralkodott a bázison, együtt vacsoráztunk, közös fotókat készítettünk, illetve kötetlenül beszélgettünk egymással. Este tíz óra előtt pár perccel a síteri művelődési házban elcsendesült a zene és a rendezvénysátor nagyszínpadán a műsorvezető, Juhász Csaba köszöntötte a megjelenteket és felkonferálta az est sztárvendégét, eközben kis csapatunk elkísérte a bázisról L.L. Juniort az addig már zsúfolásig megtelt koncert helyszínére ahol eközben helyben készített mosoly kommandós lángossal kedveskedtünk a közönségnek. A közel egy órás koncert Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak akik segítségünkre voltak a húsvéti programjaink előkészületeiben és lebonyolításában: Sc Conjux Production Srl, Vitályos Barna, Hegyközcsatári Polgármesteri ,alatt nagy örömünkre fantasztikus hangulat uralkodott a helyszínen! A lenyűgöző koncertet egy fergeteges hajnalig tartó bál követte melynek bevételét kulturális események illetve gyermeknap szervezésére fordítjuk! Hivatal, Hegyközcsatári Körzeti RMDSZ, Juhász Csaba, Dj Salyti, Dynaber Film, K.O. Media & Events, Sc Tempoplus Design Srl, Nagy Mátyás, Tarsoly Normen, Jenő „bácsi” illetve mindazoknak akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel!"
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése