2016. november 27., vasárnap

A hétvégén lezárul az őszi fociidény

Diószegen a mácsapusztai csapat vendégeskedik vasárnap délelőtt 
Diószegen a mácsapusztai csapat vendégeskedik vasárnap délelőtt

"Vasárnap hivatalosan is véget ér az őszi idény a Bihar megyei labdarúgó-bajnokságban. Az első osztályban hét, a másodosztályban pedig három meccsre kerül sor." - írja a Reggeli Újság.

"Az első osztályban élen álló Nagyváradi Egyetemi FC hazai pályán zárja az odavágóat, ellenfele a Vaskohsziklási CSO lesz, amely egy hete pontot rabolt az élen álló diószegiektől, így a váradi csapat három forduló után visszavette a vezetést a rangsorban.
A román másodosztályban ugyancsak az őszi idény zárófordulójára kerül sor, ám a Váradi Luceafărul nem lép pályára, mivel ellenfelét kizárták a küzdelemből. A váradi piros-kékek Román Kupa-mérkőzéssel zárják az idei évet, de amennyiben a román szövetség módosítja a programot, akár még két bajnoki meccsre is sor kerülhet.
A román másodosztály 19. fordulójában, holnap, 11 órától: Baloteşti–Clinceni, Râmnicu Vâlcea–Tatrang, Brăila–Szatmárnémeti, Resicabánya–Bukaresti Juventus, Mioveni–Sepsiszentgyörgy, Suceava–Călăraşi (12, Digi Sport 1), vasárnap, 11 órától: Târgovişte–Aradi UT, hétfőn, 18 órától: Brassói FC–Afumati. A Váradi Luceafărul és a Temesvári Poli szabadnapos mivel a Pankotai Soimit kizárták a Berceni-i SK pedig visszalépett a bajnokságból.
A román harmadosztály ötödik csoportjának 14. fordulójában, holnap, 14 órától: Zilah–Kolozsvár, Medgyes II–Zsuk FC, Beszterce–Fugyivásárhely, Hermannstadt FC–Lénárdfalva, Dés–Kudzsir, Sülelmed–Radnót, Szászrégen–Marosvásárhely II.
A megyei első osztály 15. (őszi utolsó) fordulójában, ma: Élesd–Gurány (14 órától a felnőttek 10:0, 12 órától az ifjúságiak), Szalonta–Fugyivásárhely (11 és 9) 0:0, Mihályfalva–Hegyközpályi (14 és 12) 1:1, Egyetemi FC–Vaskohsziklás (11 ÉS 13) 6:2, vasárnap: Diószeg–Mácsapuszta (11 és 13), Váradszentmárton–Bors (14 és 12, Kardón), Madarász–Belényes (14 és 12). Biharszentandrás szabadnapos, mivel a céckei csapatot kizárták a bajnokságból.
A megyei másodosztály első csoportjában a 11. fordulóból elmaradt meccseket pótolják vasárnap. A program a következő, 11 órától: Fugyivásárhelyi Unirea–Bihorul Sportiskola, 14 órától: Papfalva–Bihar FC Legenda (Almaszegen), Mezőtelgedi Foresta–Hegyközszentmiklósi Toldy FC.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro 

Részeredmények a cjabihor.ro alapján ' 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése