2017. február 12., vasárnap

Jótékonysági bál Kisszántón

 Polgármesteri Hivatal Bors fényképe. 
Forrás : Polgármesteri Hivatal Bors Facebook

Tóth Zsigmond Facebook oldalán olvashatunk a kisszántói jótékonysági bálról, mely február 18-án lesz megtartva. Miért megható és megrendítő? Mert egy fiatal családnak szeretnének segíteni. A cikkben olvashatnak a részletekről. Aki tud segíteni, segítsen. Szeretném megdicsérni a kisszántóiakat nemes cselekedetükért. Dicsérni tudom az összefogást, mert segíteni szeretnének. Diana hercegnő szavait választották mottónak, aki életének nagy részét adakozással töltötte el. "Jobb adni, mint kapni "-mondta Jézus. Az adakozás örömét fogják átélni a kisszántóiak. Lehet, nem tudnak annyit segíteni, amennyit szeretnének, de indítékuk példamutató és követendő!

     "A kisszántói falu közössége, az RMDSZ Kisszántói Nőszervezetének szervezésében jótékonysági bált rendez 2017 február 18-án este 19 órai kezdettel. A közösség összetartó erejének szellemében a bál bevételével és a felajánlott adományokkal szeretnénk némi anyagi segítséget nyújtani a településünkön élő fiatal házaspárnak, ahol a fiatalember Pusca Cristian immár 3 hónapja éber kómában van. A háztartásukban él még az édesanya és egy 4 éves kislány, akikről a fiatal feleség kell gondoskodjon, ezért kénytelen volt feladni munkahelyét, hogy férjét ápolni tudja. A beteg férj ellátása, kezelése felemésztette anyagi fedezetüket ezért döntöttünk úgy hogy segítő kezet nyújtunk a rászoruló családnak. Aki teheti jöjjön el, ezzel is támogatva a családod, de felajánlásukat, adományukat a helyszínen is megtehetik egy erre a célra kijelölt gyűjtődobozban, vagy az alábbi telefon számokon:  0745-61-59-21 és 0774-63-60-99.
    Mottóként az alábbiakat választottuk:  "Tégy jót mással anélkül, hogy jutalmat várnál; abban a biztos tudatban, hogy egy nap valaki ugyanezt megteheti érted." / Diana hercegnő /"

U. I. :Ossza meg, hogy sokan tudjanak segíteni! Köszönet érte!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése