2017. február 25., szombat

Ovis farsang volt Biharpüspökiben

 
"Múlt pénteken a biharpüspöki 19. számú óvoda és a Biharpüspöki Alapítvány közös szervezésében farsangi összejövetel helyszíne volt a helyi Bocskai István Közösségi Ház." - írja Ciucur Losonczi Antonius a Bihari Naplóban.

A rendezvény kiválóan sikerült, rengeteg gyermek és még több szülő találkozott, beszélgetett egymással. A szervezők meghívták a Szacsvay Imre Általános Iskola püspöki épületében tanuló előkészítő osztályos diákokat is, akik nagyon örültek annak, hogy találkozhattak volt ovis társaikkal. Ugyanakkor az eseményt megtisztelték jelenlétükkel az elsősök és másodikosok is, a tanító nénijükkel együtt, illetve jelen volt a negyedikesek oktatója is, aki szeretettel invitálta és várta a másnapi Iskolakóstolgatóra azokat a gyerekeket – és természetesen a hozzátartozóikat is – akik ősszel előkészítő osztályba mennek majd. Emellett sok olyan apróság is elment a közös farsangolásra, akik óvodába fognak járni, itt ugyanis alkalmuk nyílt arra, hogy megismerkedjenek leendő óvó nénijükkel, ovis társaikkal.
 
 Tibi és Mesi bohócok műsora után lufit kapott minden gyerek, volt tombola is, és senki sem ment haza üres kézzel. Meglepetés műsorral szolgáltak a Sándor Lilla által felkészített, vezetett Passion tánccsoport tagjai. Igent mondtak a meghívásra a 15-ös óvoda növendékei is, akikkel már évek óta közösen búcsúztatják a telet, és egy étteremnek köszönhetően fánk és tea is volt. Timár Enikő óvónő az alapítvány és a 19-es óvoda Bogyó és Babóca kiscsoportja nevében ezúton is köszönetét fejezi ki azon pedagógus kollégáinak, akik ott voltak, és segédkeztek a szervezésben, a lebonyolításban."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése