2017. július 20., csütörtök

A Jó LaciBetyár is fellép a Bihari Községi Napokon

Biharon is fellép A Jó LaciBetyár 
Biharon is fellép A Jó LaciBetyár 

"Szíjártó László – erre a névre senki nem kapja fel a fejét, arra viszont, hogy A Jó LaciBetyár, még azok is felfigyelnek, akik nem járnak falunapokra, avagy ismeretlen számukra a mulatós zene.
LaciBetyár Magyarország leghíresebb vőfélye, akinek vérében, a génjeiben van a betyárkodás és a vőfélyeskedés." - írja a Bihari Napló. Teljes cikk :

"Annak ellenére, hogy talán nincs is olyan Bihar megyei település, ahol ne fordult volna már meg, A Jó LaciBetyár szívesen látogat Biharba, ahol nemcsak szerető közönség, de a hagyományokat és múltat őrző lakosokkal is találkozhat. A mulatós zene egyik nagyágyúja minden fellépés után szakít időt a közönséggel való találkozásra, számára nagyon fontos a közvetlen kapcsolat rajongóival.
Nem lesz ez másként július 22-én, szombaton este sem, amikor is a Bihari Községi Napok egyik sztárvendégeként lép színpadra a bihari Földvárban. Az est keretén belül elhangzanak legismertebb mulatós dalai, a jó hangulat garantált.

A rendezvényt Bihar Község Helyi Tanácsa és a Bihari RMDSZ szervezi, médiatámogatók a Bihari Napló és a Plusz Fm. Az eseményre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak." 
Forrás : biharinaplo.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése