2017. július 20., csütörtök

Csokaly csapata nyerte a szalárdi focitornát

A tornagyőztes csokalyi együttes 
A tornagyőztes csokalyi együttes

"Remek hangulatú focitornát tartottak a hétvégén a Szalárdi Napokon. A kispályás bajnokságon 16 csapat szállt harca a trófea megszerzéséért." - írja a Reggeli Újság.Teljes cikk :

"A megmérettetésen főleg környékbeli csapatok vettek részt, a döntőben a csokalyi és a bihari együttes csapott össze egymással. A fináléban végül a Csokaly csapat bizonyult jobbnak 2–1-re legyőzve ellenfelét. A győztes csapatban a következők kaptak helyet: Pál Erik, Oláh Róbert, Boros János, Danut Moisi, Rácz Barna, Vlad Horea, Tibor Szűcs, Sas Christopher, Juhász György, Erdei Imre és Pál Róbert.

Folytatás Biharon

A hétvégén Biharon szerveznek hasonló focitornát a községi napok alkalmával. Jelentkezni szombaton reggel 9 órakor lehet a Földvárban. A részvételi díj csapatonként 100 lej. A szervezők kihangsúlyozták, hogy csak azok a csapatok vehetnek részt, amelyek reggel kilenckor a helyszínen erősítik meg jelentkezési szándékukat.
A döntőt játszó bihariak hazai pályán javíthatnak
A döntőt játszó bihariak hazai pályán javíthatnak

Jelentkezési határidő

A Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület (BMLE) közleményt adott ki a 2017-2018-as idényről. A felnőtt és az ifjúsági csapatok augusztus 4-éig erősíthetik meg részvételi szándékukat, ekkor kell befizessék a kategóriánként változó nevezési díjat is. A BMLE végrehajtó bizottságának döntése nyomán a megyei első osztály augusztus 20-án, a másodosztály pedig 27-én kezdődik. Az ifjúsági bajnokságok első fordulójára szeptember első hétvégéjén kerül sor, annak függvényében, hogy hány csapat veszt részt a küzdelemben."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése