2017. július 18., kedd

Dupla KáVé együttes: életérzést közvetít

Ezúttal a Bihari Községi Napokon lép fel a Dupla KáVé együttes

"Immár 21. éve jár közös utakon Köteles István és Váradi Jenő, azaz a Dupla KáVé együttes. Sokan nem is tudják miért éppen Dupla KáVé a zenekar neve: saját vezetéknevükből kiindulva magyar mozaikszót alkottak, a Kötelesből így lett Ká, a Váradiból pedig Vé. De szerették volna magyarságukat, az identitásukat és a hazaszeretetüket a zenekaruk nevében is kifejezni, nem hangzatos és idegenül csengő, divatos nevet találni. Így – mivel akkor még csak ketten alkották az együttest és magyar kifejezést kerestek – amellett döntöttek, hogy legyen Dupla az előnevük. Megszületett hát a Dupla KáVé." - írja a Bihari Napló.

Megénekelni, ami fontos
A zenekar munkásságát az évek során mindig valami új és valami régi kísérte, megpróbáltak megénekelni minden fontos pillanatot, érzést, hangulatot, ami előfordulhat az emberek életében. Daloltak szeretetről, szerelemről, eljegyzésről és esküvőről, írtak dalt évfordulóra és búcsúztak dalban azoktól, akik már nem lehetnek velünk, akik elhagytak bennünket… Magáról az életről: örömről és bánatról, boldogságról és csalódásról. Talán épp ez a titka annak, hogy bárhol is lép fel a Dupla KáVé együttes, emberek százai éneklik közösen fülbemászó dalaikat.
Munkájuk és kitartásuk gyümölcse beérett, tizenhét albumot készítettek együtt 1998 és 2017 között, aranylemez lett szinte mind és jó néhány közülük többszörös platina is, közben pedig folyamatosan járták a világot, Erdélytől Amerikáig szórakoztatva a közönséget.
A Dupla Kávé együttes ezúttal ismét Bihar megyébe látogat, július 23-án este a Republic együttes előtt lépnek majd színpadra a Bihari Községi Napokon, a Földvárban. A rendezvényt Bihar Község Helyi Tanácsa és a Bihari RMDSZ szervezi, médiatámogatók a Bihari Napló és a Plusz Fm. Az eseményre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése