2017. január 10., kedd

Mosoly kommandós szilveszter Síterben!

A síteri kultúrházban minden készen áll a vendégek fogadására

"A Mosoly kommandó csapat mert egy nagyot álmodni, alakulásának első évét együtt ünnepelte az első együtt töltött szilveszterrel. Miután megbeszélték ezt a felvetett szándékot, úgy határoztak, hogy együtt ünnepelnek mindazokkal, akik sokat jelentenek számukra " - írja Szabó Kinga a csapat vezetője a Bihari Naplóban.


"A program este nyolc órától vette kezdetét, ám mi „kommandós fiatalok” már előtte készülődtünk. Két napon és éjjelen át főztünk, tettünk-vettünk, és volt amikor csak pár óra alvás után folytattuk az egész napos felkészülést: a vendégek várását, valamint az ételek elkészítésének hosszú folyamatát. Külön köszönet az idősebb kommandós tagoknak, akik a konyhai tapasztalataikkal támogattak minket, valamint válvetve együtt dolgoztak velünk.

A vendégek
Szilveszter estéjén érkezésükkor a vendégeket már megterített asztal várta a teremben, a konyhában pedig a közelgő vacsora látványa fogadta őket. Sokat dolgoztunk, hogy a majd jelenlevők jól érezzék magukat az ételekben is megízlelve mindazt a szeretetet, amellyel vártuk Őket. A vacsora igen különlegesre sikeredett: kemencében sült töpörtyűs pogácsa, ízletes francia saláta, halászlé házi kenyérrel, vörösboros gombás vadpörkölt rizibizivel illetve gyümölcssaláta volt az elképzelt menűsorunk. Éjfél után felszolgáltuk az előző nap készített „mosoly kommandós” kocsonyát, illetve virslit. Miközben a vendégek gyülekeztek a csapat tagjaival visszatekintettünk az elmúlt évre, számba vettük sikereinket, nehézségeinket. Kezdés előtt kicsit elvonultunk, közösen imádkoztunk, illetve kértük a jó Isten segítségét munkánkra, a résztvevők felhőtlen szórakozására, valamint arra, hogy mindenki részére csak jobb évet hozzon a 2017-es esztendő. Lélekmelengető érzés töltött el bennünket amikor felelevenítettük az együtt átélt közös pillanatainkat és élményeinket amit a 2016-os év hozott el nekünk. Minekutána a tisztelt vendégek megérkeztek és elfogyasztották az általunk kínált fogadó italokat (házi pálinka/rostos üdítő) és töpörtyűs pogácsát továbbá a francia salátát ezt követően kezdetét vette a mulatozás. Nagy táncolásba kezdtek az emberek, nekünk úgy tünt – jó hangulat kerekedett elég hamar.

Boldog új évet
Éjfélkor pezsgőt szolgáltunk fel a vendégeknek, ahol román nyelven is köszöntöttük az új évet, ugyanis román nemzetiségű résztvevők is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Magyar éjfélkor pedig elénekeltük a himnuszt és koccintottunk, valamint boldog új évet kívántunk egymásnak. Majd ismét remek hangulat uralkodott a teremben, amely a korai reggeli órákban ért csak véget!
Az éjszaka folyamán ismét meglepetés ért minket Somogyi Jutka, a mi önkéntes szakácsnőnk jóvoltából, nagyon ízletes gyümölcssalátával lepte meg kis csapatunkat és a Szívből reméljük, hogy az idei esztendőben is tudjuk hatékonyan folytatni az általunk elkezdett tevékenységet és hisszük azt, hogy munkánk közösségépítő jellegű és azt, hogy csak közös összefogással lehetünk hatékonyabbak, annak érdekében, hogy elérjük az általunk kitűzött célunkat amely a következő képpen hangzik: „Célunk, hogy mokedves vendégeket amit ezúton is köszönünk szépen neki! Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak akik segítségünkre voltak szilveszteri mulatságunk előkészületeiben és lebonyolításában egyaránt!
 
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak akik bármilyen formában támogattak bennünket és segítségünkre voltak az elmúlt esztendőben! solyt csaljunk az emberek arcára, segítsünk ahogyan, ahol és amiben tudunk!” 2017-ben a Mosoly Kommandó szeretne minél nagyobb teret hódítani ezáltal egyre több embernek mosolyt csalni az arcára ezenfelül továbbra is színvonalas és sokrétű programokat szervezni! Szeretnénk ezúton is mindenkinek sikerekben gazdag, békés, boldog új évet kívánni!"
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése