2017. március 18., szombat

Csak holtan sikerült elfogni a gyilkost Nagyváradon

Csak holtan sikerült elfogni a gyilkost: a negyedik emeletről vetette ki magát Adrian Hladii
Forrás : erdon.ro 

Nem várt fordulat történt Nagyváradon.Az országos körözés alatt álló feltételezett gyilkost Szőllősön/Nufărul negyedben beazonosították , körbezárták a rejtekhelyén.Adrian Hladii a negyedik emeletről leugrott,de a sérüléseibe a helyszínen belehalt.Mint ismeretes,szerdán brutálisan megölte a 24 éves D. D.-t.Három napiig bujkált szombat estig.További információk olvasható a Bihari Naplóban : 


"Szombaton este, a nagyváradi Nufărul negyedben találta meg a rendőrség Adrian Hladiit, akit a 24 éves D. D. meggyilkolása miatt már több napja köröztek. A Lotus Center bevásárlóközponttal szembeni egyik tömbháznál került sor a rendőrségi akcióra, melynek célja a gyanúsított elfogása volt. Úgy tűnik, hogy Hladii menekülni akart a készenléti rendőrség megjelenésekor, emiatt ugrott ki a negyedik emeleten lévő lakás egyik ablakából.

A tömbházat körülzárta a rendőrség, a gyanúsítottnak tehát gyakorlatilag semmi esélye nem volt a menekülésre. Valószínűleg már régebb óta beazonosították a rejtekhelyét, a környéket pedig figyelték a rendőrök, és az alkalmas pillanatra vártak, hogy elfogják.
Rendőrségi források szerint a készenléti rendőrség tagjai este fél hét után jelentek meg a lakás ajtajánál. Hladii menekülni próbált, és kiugrott a 4. emeletről.

A férfi a tömbház elé zuhant, a sugárút és a Lotus felőli részre. A becsapódás különösen erős volt. A helyszínen tartózkodó gyorsmentők próbálták újraéleszteni, de a férfi rövid időn belül belehalt sérüléseibe."
Forrás : erdon.ro


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése