2017. március 12., vasárnap

Sítáborban jártak a bihari cserkészek

  
Egy közös fotón a sítábor résztvevői, margittai, paptamási és szentjobbi csapattagok

"Február utolsó hetében háromnapos sítáborban vettek részt a Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) margittai, paptamási és szentjobbi csapatának tagjai, összesen negyvenen." - írja a Bihari Napló.


"Esténként társasjáték, csapatépítő programok zajlottak, amelyeken bizony a facebook és internet nélkül is tudtak játszani és szórakozni a résztvevők. Utolsó este közös éneklés, zenélés zajlott, és mivel a szentjobbi cserkészparancsnok, Seres Ibolya születésnapja a tábor idejére esett, a cserkészek gitárral kísért közös énekléssel és ajándékkal köszöntötték parancsnokukat. 

Beosztott cserkészek
A napi háromszori étkezés mellett, melyet a parancsnokok készítettek, a konyhára váltásban beosztott cserkészek segítségével, helyben sütött, friss lángos is került az asztalra, mely kelendő csemege volt, ugyanis az utolsó darabig elfogyott.
Köszönet illeti a tábor sikeréért elsősorban Závodszky Tamást, az Ady Endre Elméleti Líceum tanárát, aki sokadik éve készségesen segíti a táborozókat. Köszönet a BICSISZ vezetőségének, illetve azoknak a parancsnokoknak (Paptamási – Major Lóránt, Szentjobb – Seres Miklós és Ibolya, illetve Margitta – Tőtős Norbert), akik évről évre vezetik a cserkészeket, illetve vigyáznak a gondjaikra bízott gyerekek testi-lelki épségére. Nem kis felelősség."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése