2016. december 31., szombat

Átalakítják a Partium Rádiót

atalakitjak 
"Tulajdonosváltás történt a nyáron az egyetlen Bihar megyei magyar rádió, a Nagyváradon és Margittán, illetve ezek vonzáskörzetében sugárzott Partium Rádiót működtető cég élén. A napokban olyan információk jutottak el szerkesztőségünkbe, hogy szilveszterkor megszűnik a rádió, míg mások szerint csak átalakul. Tegnap megtudtuk, a híresztelések nem alaptalanok." - írja Borsi Balázs a Reggeli Újságban. A Bihari Hegyköz is a rádió vonzáskörében van,ezért sokakat érdekelhetik a részletek. Teljes cikk : 

"Formálisan december 31-én éjfélkor megszűnik a Partium Rádió mint brand, és amíg a tulajdonos vállalkozás az Audiovizuális Tanácstól nem kapja meg az engedélyeket a névváltoztatáshoz és az új műsorrácshoz, nagyrészt konzerv tartalmakat, vagyis korábban már leadott, de ma is aktuális, érdekesnek ítélt műsorokat sugároz majd a rádió.
A tulajdonos kérésére sem a cég adminisztrátora, sem a rádiónak az új műsorterv kialakításával és a szerkezeti átalakítással megbízott főszerkesztője nem nyilatkozott, így azt sem tudni, mi lesz a rádió új neve. Ugyanakkor azt megtudtuk, az engedélyeztetési folyamat lezárultával kiállnak majd a nyilvánosság elé és hivatalosan is bejelentik a változásokat.
Megtudtuk azt is, hogy az átalakítás személyi változtatásokat is takar, vannak, akik önszántukból elhagyják a rádiót, melynek vezetősége ugyanakkor új munkatársakat is toboroz a feladatok elvégzésére."
Forrás : reggeliujsag.ro 
Partium Rádió Online : Kattintson IDE'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése