2016. december 22., csütörtök

Cserkészek karácsonya Szentjobbon

Cserkeszek karacsonya Szentjobbon (2) 
"Immár hagyományos módon idén is megszervezték Szentjobbon a Cserkészek karácsonya elnevezésű ünnepséget. December 20-án a helyi sportcsarnokban a 9-es számú Szent István király cserkészcsapat elöljárói, Seres Ibolya és Somogyi Imre köszöntötték a megjelenteket, majd a cserkészek karácsonyi versekkel, énekekkel és betlehemes játékkal örvendeztették meg a közönséget." - írja a Reggeli Újság.

"Az előadás végén Molnár József polgármester megköszönte a cserkészek egészéves tevékenységét, akik egész évben aktívan tevékenykednek a szentjobbi közéletben. Ezt követően Zatykó Jácint alpolgármester szólt az egybegyűltekhez, aki egy karácsonyi történetet hozott magával az ünnepségre hangolódva, majd gratulált a színvonalas előadáshoz. A felszólalók sorát Borsi Imre Lóránt, a Bihar Megyei Cserkészszövetség elnöke zárta, aki örömének adott hangot, ugyanis a megye több településén, így Szentjobbon is sikerült elérniük azt, hogy a helyi cserkészcsapat olyan világító lámpássá nőtte ki magát a magyar közösség számára, amely utat mutathat a következő generációnak. Az elnök külön gratulált Seres Ibolyának, aki a gyermekek, fiatalok felkészítését idén is elvállalta.

A karácsonyi ráhangolódás a szervezőknek köszönhetően szeretetvendégséggel zárult, ahol szendvics, sütemény és üdítő, valamint meleg tea mellett volt idő baráti beszélgetésre."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése