2016. december 31., szombat

Erasmus Plus program Szentjobbon

 Erasmus Plus programban vesz részt a Szentjobbi Általános Iskola

"A Szentjobbi Általános Iskola 2 éves Erasmus Plus programban vesz részt, melyet az Európai Unió finanszíroz. A részletek alábbi cikkünkben." - írja Formittág Tímea a Bihari Naplóban.

"E projekt által egy 40 személyes (9–15 éves diákok) direkt célcsoport próbál ki olyan technikákat, melyek segítségével igyekeznek megszeretni és fejleszteni az olvasást mind anyanyelven, mind angolul. E projekt keretében tanítás után különböző tevékenységek folynak az iskolában. Hetente megrendezik az Olvasó Klubot, és plusz angol órákon is részt vesznek a gyermekek. A hetente és havonta megrendezésre kerülő tevékenységek minden hónapban bővülnek, így sok érdekes dolgot tudnak kipróbálni a diákok. 

Decemberben megrendezésre került az Okozz nekik örömöt című tevékenység, mely során a projektben részt vevő diákok karácsonyi meséket és verseket olvastak a Szentjobbi Szent István szociális gyermekotthon előkészítő osztályos lakóinak. A tevékenység sikeres volt, hisz a kicsik, akik még nem tudnak olvasni, érdekes meséket hallhattak, a projekt tagjai pedig hatalmas élményekkel gazdagodtak.  "
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése