2016. december 29., csütörtök

Karácsonyi Batyus Bál Paptamásiban

 

"Sikeres rendezvény helyszíne volt az elmúlt héten a paptamási kultúrotthon. Az iskola szervezésében az egyik legsikeresebb karácsonyi vásárnak adott helyet a kultúrotthon." - írja Tóth Szilvia kultúrreferens a Bihari Naplóban.

"A gyerekek ünnepi műsorral teremtettek előkarácsonyi hangulatot, majd az osztályfőnökök és szülők kézügyességét, ötletességét dicsérő termékek találtak nagylelkű vásárlókra. A vásár befejeztével, a déli harangszóval egy időben érkezett az immár hagyományosan ezen a napon beköszönő Télapó – Karácsonyapó, akinek jellemzője, hogy minden gyermek számára van ajándéka a polgármesteri hivatal jóvoltából. Miután kiürítette puttonyát, körbejárt hintóján a község elöljárójával, krampuszokkal, és karácsonyi jókívánságokat juttattak el a község minden lakójához.

Karácsonyi batyus bál
,,Elmúlt az advent, a várakozás ideje, s megszületett nekünk a Megváltónk, az Úr Jézus Krisztus, s most már ünnepelhetünk és vígadhatunk’’ – ezekkel a szavakkal köszöntötte a polgármester, Matyi Miklós a megjelent vendégeket. Gyönyörű karácsonyi díszbe öltözött kultúrotthon, ünnepélyes hangulatot varázsló terített asztalok várták a szórakozni vágyókat. Több mint 170 személyre volt asztalfoglalás, de ennél sokkal többen látogattak el az immár másodjára megrendezett batyus bálra. A résztvevők kifejezték örömüket, hogy sor került erre a közösségformáló rendezvényre, és bebizonyították ezt azzal, hogy jó hangulatban hajnalig ropták a táncot. A talpalávalóról a Retró Band gondoskodott, a kosarakból hazai finom falatok kerültek elő.

A jó csapat

A polgármester köszönetét fejezte ki Tóth Szilviának, aki első alkalommal szervezett ilyen méretű eseményt, ugyanakkor nem feledkezett meg azokról sem, akik a debütáló szervezőt munkájában támogatták, hiszen a jó csapat lehet garanciája a sikernek. Az est fellépője Mohácsi Brigitta volt, aki gondoskodott a hangulat fokozásáról, és példát mutatott, hogy helybeliként támogatni kell a közösséget. A szervezők ezúton is köszönik mindenkinek a jó hangulatú együttlétet, és hogy jelenlétükkel bizonyították, hogy szükség van hasonló eseményre, amelynek a fő támogatója a Paptamási Polgármesteri Hivatal volt. Boldog új esztendőt kívánunk mindazoknak, akik ott voltak a bálon, azoknak, akik otthon maradtak, és azoknak is, akik e sorokat olvassák!  "
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése