2016. október 1., szombat

A nagyváradi Mystique és a hegyközcsatári Angels menettáncosok részt vesznek az angliai EB-n és a horvátországi VB-n ?

Scrisoarea unui cititor: S-au calificat la Europene, dar oare vor ajunge acolo?
 © Majoretele speră să ajungă în Anglia şi Croaţia FOTO: FAN.
Forrás : erdon.ro

Jurnalul Bihorean helyi újságban az olvasók leveleiben olvasható egy cikk ,szerzője Izabela Geambaşu,melyben fel van téve a kérdés : A nagyváradi Mystique és a hegyközcsatári Angels menettáncosok részt vesznek az angliai EB-n és a horvátországi VB-n ? Miért?Mert a menettáncos lányok részvétele bizonytalan a szűkös anyagi helyzetük miatt.Egyszerűen  fogalmazva : Nincs elegendő pénzük az EB és VB részvételre.19 lányról van szó' A következőket olvashatjuk :
"Dragi iubitori de sport, depinde de dumneavoastră ca aceste fete de 8-17 ani să ajungă la Europene pentru a scrie istorie! Puteţi ajuta cu orice sumă. Donaţiile dumneavoastră le puteţi depune în contul „Asociația pentru Elevi – Diákokért Egyesület” Cod IBAN RO33BTRL00501205230964XX." 

Adakozásra szólít fel a cikk.Melyik számlára fizethet ?
„Asociația pentru Elevi – Diákokért Egyesület” Cod IBAN RO33BTRL00501205230964XX." Sürgősen szükség van a pénzre,mert az EB október 6-10 között lesz megtartva Angliában.A két menettáncos csoport Romániát képviselik.Jó volna,ha tudnánk segíteni nekik.A cikkben dicsérő szavakat olvashatunk a két menettáncos,vagy közismert meghatározás szerint mazsorett csoportokról.Ha tud , adakozzon '
Cikk : bihon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése