2016. október 10., hétfő

Meghívó a hegyközcsatári Hagyományos Szüreti Bálra

 
Forrás : Rácz Sándor Facebook  

Hagyományos Szüreti Bál lesz október 15-én a hegyközcsatári kultúrházban 21 órai kezdettel.Zenél a Buliszervíz.Belépés ingyenes.

 

"Szombaton, 2016. október 15-én ismét megrendezésre kerül Hegyközcsatárban a már évek óta hagyománnyá vált szüreti bál. A rendezvény szombaton délelőtt 10 órakor egy ökumenikus istentisztelettel kezdődik a hegyközcsatári római katolikus templomban, majd a népviseletbe öltözött Szalmavirág néptánccsoport vonul ki az utcára "
Forrás : Bihari Napló Online

Bővebben :
"Szombaton, 2016. október 15-én ismét megrendezésre kerül Hegyközcsatárban a már évek óta hagyománnyá vált szüreti bál. A rendezvény szombaton délelőtt 10 órakor egy ökumenikus istentisztelettel kezdődik a hegyközcsatári római katolikus templomban, majd a népviseletbe öltözött Szalmavirág néptánccsoport tagjai feldíszített szekereken elindulnak a szomszédos falvakba hívogatni, Hegyköztóttelek, Síter, Hegyközújlak, Hegyközpályi, érintésével, majd visszatérnek Hegyközcsatárba, amikor este 8-kor elkezdődnek a mulatságok. Az egész est jó hangulatát, és a zenét a Buliszervíz zenekar szolgáltatja. Éjfél előtt fellépnek a hegyközcsatári Szalmavirág néptáncosai is, hogy egy kis színt és jókedvet vigyenek be a mulatságba. Az egész rendezvény főszervezője és összefogója, Sztankovics Gyula kultúrreferens, a községi RMDSZ, az ifjak, a szülők, valamint a Szalmavirág néptánccsoport. A belépés ingyenes, büfé biztosítva, a szervezők szeretettel várnak minden szórakozni vágyót."
 Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése