2016. október 28., péntek

Jótékonysági bál volt Siterben

 
 A jótékonysági bál bevételét ajándékok vásárlására fogják költeni a szervezők 

„Célunk, hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára”: jó hangulatú jótékonysági bált szerveztek szombaton este a siteri Mosoly Kommandó tagjai az adakozás és ajándékozás jegyében." - írja Tóth Zsigmond a Bihari Naplóban.

"A siteri Mosoly Kommandó tagjai ismét ajándékozással, ajándékokkal egy kis mosolyt szeretnének csalni gyerekek, felnőttek és idősek arcára karácsony közeledtével. Ezért is rendezték meg szombaton, 2016. október 22-én este jótékonysági báljukat: ennek a bevételét, a befolyt adományt ajándékok vásárlására fogják költeni. Szabó Kinga, a Mosoly Kommandó vezetője elmondta: „Karácsony közeledtével kis csapatunk arra gondolt, hogy idén is szeretnénk mosolyt csalni gyerekek, felnőttek és idősek arcára egyaránt, és amennyiben lehetséges, szeretnénk még több gyerekotthonba, idősotthonba és egyházakhoz eljutni.  

Ugyanakkor szeretnénk olyan embereknek átadni a kis mézeskalácsainkat, akiknek lehet, hogy egész ünnep alatt ez lesz az egyetlen ajándékuk, így hát megszerveztük a jótékonysági bálunkat, melynek bevételéből fedezzük majd az alapanyagokat, hogy akciónk nagyobb szabású legyen.
Szeretnénk köszönetünket és nagyrabecsülésünket kifejezni azoknak, akik támogatnak bennünket, illetve különböző formában segítenek nekünk, akár szabad idejüket is feláldozva azért, hogy kis csapatunk megvalósíthassa álmait és elérje céljait, mert célunk, hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára, segítsünk ahogyan, ahol és amiben tudunk! Hálásan köszönjük a szülőknek, az adakozóknak, a névtelenül adakozóknak, Dj Salytinak, a K.O. Media & Eventsnek, a Hegyközcsatári Polgármesteri Hivatalnak, a Dynaber Fotó-Videó-Grafikai Stúdiónak, a Bihari Naplónak és mindazoknak, akik vették a fáradságot és eljöttek a Mosoly Kommandó által szervezett jótékonysági bálba és jelenlétükkel megtisztelték csapatunkat!”

Sokan segítettek
Az este nyolc órakor kezdődött mulatságba eleinte csak szállingóztak a vendégek, de jó hegyközi szokás szerint tíz óra után már telt ház volt. A jó hangulatú zenét, hang és fénytechnikát Dj Salyti és Kocsis Olivér szolgáltatták kitűnő hozzáértéssel. Az est folyamán megérkezett egy fiatalember és egy hölgy, akik arról érdeklődtek, hogy ma este itt szervezik-e a jótékonysági bált?
A két fiatal, mint megtudtuk, Balogh Ferenc és Maták Erzsébet (Elike) jegyespárok, olvastak a jótékonysági bálról és elhatározták, hogy ha a szervezők megengedik, az ő ajándékuk néhány órányi élőzene lesz: a fiatalember szintetizátoron játszott, Elike pedig énekelt. Kitűnő retrozene volt a repertoárjuk, amelyre a jelenlévők vidáman ropták a táncot, az éj folyamán pedig a szerelemvonat is körbejárta néhányszor a siteri kultúrházat.

Mindenki jól érezte magát, volt büfé étellel, itallal, amelynek bevétele is gyarapította az ajándékok vásárlására szánt összeget, de sokan tettek kisebb-nagyobb összegeket egy asztalon elhelyezett perselybe is. A jótékonysági bálon jelen voltak a község elöljárói is családjaikkal, Bónisz Sándor polgármester és Nagy Róbert alpolgármester. A jó hangulatú bál reggelig tartott, amikor a szervezők mindenkinek megköszönték az önzetlen segítséget."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com
  
Forrás : Bihari Napló/Szabó Kinga Facebook

Szabó Kinga a Mosoly Kommandó vezetője megköszönte a támogatók segítségét.Ezt írta a Facebook oldalán : 
"Szeretnénk köszönetünket és nagyrabecsülésünket kifejezni azoknak, akik támogatnak bennünket illetve különböző formában segítenek nekünk, akár szabad idejüket is feláldozva abban, hogy kis csapatunk megvalósíthassa álmait és elérje céljait, mert célunk, hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára, segítsünk ahogyan, ahol és amiben tudunk!
Hálásan köszönjük a szülőknek, az adakozóknak, a névtelenül adakozóknak, Dj Salytinak, a K.O. Media & Eventsnek, a Hegyközcsatári Polgármesteri Hivatalnak, a Dynaber Fotó-Videó-Grafikai Stúdiónak, a Bihari Naplónak és mindazoknak akik vették a fáradságot és eljöttek a Mosoly Kommandó által szervezett jótékonysági bálba és jelenlétükkel megtisztelték csapatunkat!
Tisztelettel és köszönettel: Mosoly Kommandó
“Ha jót teszel, légy hálás érte.”
Lev Tolsztoj" 

Forrás : Szabó Kinga Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése