2016. október 28., péntek

Hétvégi fociprogram

Dioszeg feher mezben megyei elso osztaly 
 Diószegen játsszák a megyei első osztály rangadóját

"Rendhagyó módon a hétvége helyett hétfőn 14 órától lép pályára a román másodosztályban a Nagyváradi Luceafărul labdarúgócsapata a másodosztály fordulójában. A váradiak és ellenfelük, a Suceavai Foresta is Román Kupameccset játszott a hét közepén, ezért rendezik a mérkőzést rendhagyó időpontban." - írja a Reggeli Újság.Teljes program : 

"A másodosztályú bajnokság 14. fordulójában ma 15 órától: Juventus–Berceni, holnap 11 órától: Clinceni–Mioveni, Brassó–Resica, Pankota–Brăila, Călăraşi–Temesvár, Sepsiszentgyörgy–Târgovişte, vasárnap 11 órától: Afumaţi–Râmnicu Vâlcea, Szatmárnémeti–Baloteşti, Tatrang–Aradi UTA, hétfőn 14 órától: Luceafărul–Suceava.
A harmadosztály ötödik csoportjának tizedik fordulójában ma 15 órától: Zilah–Fugyivásárhely, Medgyes–Radnót, Beszterce–Sülelmed, holnap 15 órától: Lénárdfalva–Zsuk, Hermannstadt–Kudzsir, Pusztadaróc–Szászrégen, Dés–Marosvásárhely II. Kolozsvár szabadnapos.
A megyei első osztály tizenegyedik fordulójában holnap: Cécke–Váradszentmárton (11 órától a felnőttek, 13 órától az ifjúságiak), Szalonta–Biharszentandrás (11 és 9), Mihályfalva–Gurány (15 és 13), Váradi Egyetemi FC–Bors (11, az ifimeccset 9 órától a Rhédey-kert műfüves pályáján játsszák), Mácsapuszta–Fugyivásárhely II (11 és 13), Vaskohsziklás–Hegyközpályi (11 és 13), vasárnap: Diószeg–Belényes (11 és 13), Madarász–Élesd (12 és 14).
A megyei másodosztály tizedik fordulójában, az első csoportban holnap 15 órától: Székelyhíd–Bihar FC, Cserpatak–Vársonkolyos (Berettyószéplakon), vasárnap 11 órától: Fugyivásárhely–Barátka, 15 órától: Rév–Sportioskola, Esküllő–Hegyközszentmiklós, Mezőtelegd–Berettyószéplak. A második csoportban holnap 15 órától: Bihar–Bontesd vasárnap 15 órától: Gyapju–Köröstarján, Biharkaba–Vaskoh, Biharrósa–Tulka, Illye–Bihardobrosd, Alsókocsoba–Liberty."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése