2016. október 17., hétfő

Kétgólos győzelem és vereség a bihariak mérlege - Megyei bajnokság

Erik Lincar portre 
Erik Linkar.Fotó: reggeliujsag.ro

"Az előbbi osztályban szereplő Nagyváradi Luceafărul nem kis meglepetésre 2–0-ra legyőzte a Târgoviştei Chindia együttesét, míg a harmadosztályú Fugyivásárhelyi SK is hazai közönség előtt szenvedett kétgólos vereséget a Zsuk FC-től. A Luceafărul sikerét a csapat edzőjének, Erik Lincárnak ajánlották a csapat tagjai. A szakvezető tegnap ünnepelte 38. születésnapját." - írja a Reggeli Újság.Nézzük a megyei bajnokság eredményét ' 
"A  másodosztályú focibajnokság tizenkettedik fordulójában: Brassó–Suceava 2–1, Clinceni–Resica 2–3, Afumaţi–Berceni 4–0, Sepsi OSK–Baloteşti 0–0, Juventus–Temesvár 5–0, Călăraşi–Tatrang 1–0, Mioveni–Brăila 2–0, Szatmárnémeti–Aradi UTA 3–0. A Pankota–Râmnicu Vâlcea meccsre nem került sor, mivel a szövetség kizárta az Arad megyei gárdát a bajnokságból. A hétvégén Râmnicu Vâlcean lép pályára.
A harmadosztály ötödik csoportjának hatodik fordulójában: Fugyivásárhelyi SK–Zsuk FC 0–2, Kudzsir–Lénárdfalva 3–3, Beszterce–Pusztadaróc 2–1, Sülelmed–Hermannstadt 1–3, Radnót–Kolozsvár 0–3, Szászrégen–Zilah 0–2, Dés–Medgyes 0–0. Holnap és szerdán hétközi fordulóra kerül sor a következő program szerint: Lénárdalfa–Fugivásárhely, Kolozsvár–Kudzsir, Zilah–Radnót, Marosvásárhely–Beszterce, Hermannstadt–Szászrégen, Medgyes–Sülelmed, Pusztadaróc–Dés. A Zsuk FC szabadnapos.
A megyei első osztály 9. fordulójában: Cécke–Madarász 1–8, Nagyszalonta–Váradszentmárton 0–0, Mihályfalva–Élesd 1–0, Váradi Egyetemi FC–Biharszentandrás 1–0, Mácsapuszta–Bors 3–4, Vaskohsziklás–Belényes 1–1, Hegyközpályi–Fugyivásárhely 2–3, Diószeg–Gurány 11–1." 
Megyei osztályt az Egyetem FC vezeti,második Belényes,harmadik Diószeg.A Hegyköz csapatai egy kicsit lemaradtak.Hajrá ' 
Bővebben : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése