2016. október 30., vasárnap

Szüreti bál volt Biharpüspökiben

Szüreti bál volt Biharpüspökiben 
 "Péntek este a Timár Enikő vezette Biharpüspöki Alapítvány nagy sikerű szüreti bált szervezett a püspöki Bocskai István Közösségi Házban." - írja Ciucur Losonczi Antonius a Bihari Naplóban.

Teljes cikk : 
"Évek óta hagyománya van ennek, és a résztvevők ezúttal sem csalódtak, a színvonalas és kulturált szórakozás most is garantálva volt.
A jó hangulathoz a minőségi zenét a népszerű Sanzon együttes tagjai biztosították- Szakács Zselyke, Márkus Zoltán, Szőcs Lőrincz és Csepei Róbert-, a vendégeket pedig teljes teríték és tombolanyeremények várták.
Felvezetésképpen két, gyermekek alkotta csoport szórakoztatta a jelenlevőket, bizonyítva azt, hogy tehetséges és ügyes utánpótlás van Biharpüspökiben. Az elsős és másodikos, szépen felöltözött gyerkőcöket Ilyés Janka tanítónő készítette fel, míg az amúgy modern táncot tanuló, de most kivételesen szintén néptánccal készült Passion tánccsoportnak Sándor Lilla az irányítója. Mindkét produkció méltán érdemelt tapsot, a püspöki szülők joggal lehetnek büszkék a csemetéikre."
Forrás : erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése