2016. október 20., csütörtök

Ajándékokkal, virágokkal kedveskedtek

 
Ajándék az ünnepelteknek, akiket Biró Rozália és Nagy Miklós is köszöntöttek 

"A múlt hétvégén ünnepségek sorozata követte egymást Szalárd községben. Október 14-én az Idősek Világnapja alkalmából rendeztek találkozót, melyen részt vett Biró Rozália is." - írja Kőrösi Tímea a Bihari Naplóban.


"Pénteken szeretet vendégségre voltak hivatalosak az 50ik házassági évfordulósok, a legöregebb nő, a legidősebb férfi Szalárdról, Jákóhodosról és Hegyközszentimréről, hisz ők majdnem egy évszázada aktív tagjai községünknek és köztiszteletben álló polgárai. A község nőszervezete, a helyi RMDSZ és a polgármesteri hivatal közös összefogásával kisebb ünnepségnek lehettünk tanúi a helyi RMDSZ székházban ahol az ünnepelteket Biro Rozália szenátor, Varga Botond szalárdi református lelkész, dr.Nagy Miklós Szalárd község polgármestere és a helyi nőszervezet tagjai nevében Nyitrai Tünde köszöntötte.

Ajándékok





Örömkönnyek, meghatódottság és megtiszteltetés csillogása tükröződött a szemekből a szép és megható beszédek hallatán.Az ünnepség végén ajándékkal, virággal kedveskedtek a meghivott vendégeknek melyet Nagy Miklós és Biró Rozália szenátor adott át egy-egy oklevél kiséretében."
Forrás : Bihari Napló/pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése